Reinskavpizza - fantastisk restemat

By
Jeg har i lengre tid (2 uker er lenge når man gleder seg til noe!) fantasert om hvordan kombinasjonen av pizzasten, grill og restene fra reinskavmiddagen kom til å bli i kombinasjon. Resultatet ble langt over hva jeg hadde forventet, for jeg må innrømme at jeg hadde en backup-plan ;)

Pizza er jo en fantastisk måte å bruke restene sine på. Kjøp noen ferdige tynne bunner (jeg kjøpte en liten stabel i Sverige) eller lag selv. Smør restene dine utover, eventuelt sammen med en saus, ala dette. Legg på ost og eventuelt noe annet restekjøtt på toppen av det igjen. Reinskavet jeg hadde var allerede kokt opp i viltsaus, men kjøttbollene laget jeg for å ha på toppen. De ble litt tørre, så jeg skal ikke dele oppskriften på dem før jeg får dem bra. Elgkjøtt er ikke det mest tilgivende på det området ;)

Mens jeg gjorde klar pizzaen satte jeg grillen med pizzastenen på full guffe og lot den bli i overkant av 250C. Så satte jeg inn pizzaen og resultatet ser man på bildet. Fantastisk deilig med sprø bunn.

Dette er definitivt ikke siste gangen jeg kommer til å lage denne pizzaen, så nå må jeg arrangere middag snart så jeg har en unnskyldning for å lage alt for mye reinskav slik at jeg har til neste pizza.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Matbloggtoppen